Les nostres instal·lacions

Habitacions

Les habitacions estan adaptades completament a les condicions de l’usuari. Equipades d’una forma acollidora i funcional. Totes elles disposen d’un llit articulat i regulable, interruptor d’avís de trucades, cal.lefacció i televisió.Habitacions individuals i dobles amb bany inclòs.

Jardins

Plens de vida durant l’estiu i el bon temps, els nostres residents aprofiten l’espai a l’aire lliure per realitzar tot tipus d’exercicis de manteniment, psicomotricitat, tallers i dinàmiques d’animació.

Terrassa exterior

Els nostres jardins ens permeteixen tindre un contacte directe amb el medi ambient, i aprofitant per a mantindre les activitats de la vida diària.

Menjador

Un únic i ampli espai, on els nostres residents gaudiran d’una sana, rica i variada dieta mediterrània amb productes frescos i de primera qualitat cuinats al propi centre i sotmesos a supervisions diàries per part de l’equip sanitari

Perruqueria

La nostra perruqueria, instal·lada al mateix centre, és l’encarregada de dur a terme totes les qüestions estètiques de tots i cadascun dels residents, un aspecte fonamental i imprescindible per la pròpia autoestima.

Gimnàs

Les nostres instal·lacions estan equipades amb els aparells més adequats per la realització d’exercicis de recuperació i rehabilitació per la 3a edat, i és aquí precisament on es desenvolupen les tasques de manteniment de l’estat físic general, a més a més dels programes gimnàstics individuals. Aquests programes estan supervisats pel personal mèdic i posats a la pràctica pel fisioterapeuta responsable de l’àrea física.

Salons socials

Són utilitzats per a totes les activitats socials de caràcter lúdic portades a terme al centre: aniversaris, balls, festes i tallers. En aquests espais comuns els nostres residents tenen la llibertat de participar en les dinàmiques que es realitzen, tant d’oci i temps lliure com a nivell d’intervenció personal.